Kaartverkoop

Bekijk Leekster Eagles/ Amysoft live

Seizoenkaarten

Volwassenen: €51,-

Jeugd (12 t/m 16 jaar) : €31,-

Wedstrijdkaarten

Volwassenen: €6,-

Jeugd (12 t/m 16 jaar) : €4,-

Welkom in onze vernieuwde ticketshop

Naar aanleiding van de reacties op onze ticketshop van het vorig seizoen hebben we voor het seizoen 2021-2022 besloten de kaartverkoop overzichtelijker in te richten en het kopen van een kaartje eenvoudiger te maken.

Wat is er veranderd?

In de 1e plaats zijn we een partnership aangegaan met Eventix die voor ons het gehele ticketing systeem verzorgd. Dit betekent dat op ieder kaartje een toeslag van € 1,= van toepassing is. Daarnaast zijn de plaatsen, in tegenstelling tot vorig seizoen, niet meer gekoppeld aan een genummerde vaste zitplaats. Zo lang als dat de 1,5 meter maatregel van kracht blijft laten we het in acht nemen van de afstand aan het publiek zelf over. De eerder aangebrachte stickers kunnen daarbij als leidraad dienen.

Maximaal toeschouwersaantal
Met inachtneming van de 1,5 meter afstand kan Leekster Eagles, voor zo lang deze regeling van kracht blijft, bij gebruik van de volledige tribunecapaciteit maximaal 150 toeschouwers een plaats geven.

Kaartverkoop uitsluitend online, geen kaarten aan de kassa !!
De kaartverkoop zal volledig en uitsluitend online plaatsvinden. Via deze website kan je gemakkelijk wedstrijdkaarten & seizoenkaarten bestellen. Vervolgens krijg je een automatische e-mail toegestuurd met daarin een unieke downloadbare e-ticket voor je wedstrijdkaart(en) en/of seizoenkaart(en). Hierop staat een QR code die bij de ingang gescand zal worden. Zorg dus altijd dat je je telefoon of een uitgeprinte versie van het ticket meeneemt naar de wedstrijden. Bij de ingang vind geen contante kassaverkoop meer plaats, dus GEEN E-TICKET is GEEN TOEGANG

Onze prijzen
De prijzen voor onze kaarten zijn door de servicetoeslag van de ticketbox het komende seizoen met € 1,= verhoogd (zie onderstaand overzicht)

Seizoenkaarten

Volwassenen: € 51,= (incl. € 1,= servicetoeslag)
Jeugd (12 t/m 16 jaar) : € 31,= (incl. € 1,= servicetoeslag)
De seizoenkaart geeft het gehele seizoen 2021-2022 recht op toegang tot alle wedstrijden in competitie (minimaal 13 wedstrijden), beker, play-offs en oefenwedstrijden.

Wedstrijdkaarten

Volwassenen: € 6,= (incl. € 1,= servicetoeslag)
Jeugd (12 t/m 16 jaar): € 4,= (incl. € 1,= servicetoeslag)
De wedstrijdkaarten geven uitsluitend toegang tot de op de E-ticket vermelde wedstrijd.

Tot slot
Hoewel we hopen dat we er niet toe over hoeven te gaan kan een check op coronavaccinatie, een test- of herstelbewijs tot de verplichte toegangsvoorwaarden gaan behoren. Dit zou het geval zijn wanneer de overheid besluit de 1,5 meter regeling los te laten, maar verplicht testen ingesteld wordt bij evenementen met meer dan 75 toeschouwers.