Kaartverkoop

Leekster Eagles/Amysoft zien spelen?

Seizoenkaarten

Volwassenen: €51,-
Jeugd (12 t/m 16 jaar) : €31,-

Wedstrijdkaarten

Volwassenen: €6,-
Jeugd (12 t/m 16 jaar) : €4,-

3Welkom in onze ticketshop

Naar aanleiding van de reacties op onze ticketshop van het vorig seizoen hebben we voor het seizoen 2021-2022 besloten de kaartverkoop overzichtelijker in te richten en het kopen van een kaartje eenvoudiger te maken.

Kaartverkoop uitsluitend online, geen kaarten aan de kassa!!

De kaartverkoop zal volledig en uitsluitend online plaatsvinden. Via deze website kan je gemakkelijk wedstrijdkaarten & seizoenkaarten bestellen. Vervolgens krijg je een automatische e-mail toegestuurd met daarin een unieke downloadbare e-ticket voor je wedstrijdkaart(en) en/of seizoenkaart(en). Hierop staat een QR code die bij de ingang gescand zal worden. Zorg dus altijd dat je je telefoon of een uitgeprinte versie van het ticket meeneemt naar de wedstrijden. Bij de ingang vind geen contante kassaverkoop meer plaats, dus GEEN E-TICKET is GEEN TOEGANG

Voor seizoenskaarthouders geldt dat hun e-ticket (uiterlijk na de 1e wedstrijd) zal worden vervangen door een unieke plastic card.

Onze prijzen

De prijzen voor onze kaarten zijn door de servicetoeslag van de ticketbox het komende seizoen met € 1,= verhoogd (zie onderstaand overzicht)

Seizoenkaarten

Volwassenen: € 51,= (incl. € 1,= servicetoeslag)
Jeugd (12 t/m 16 jaar) : € 31,= (incl. € 1,= servicetoeslag)
De seizoenkaart geeft het gehele seizoen 2022-2023 recht op toegang tot alle wedstrijden in competitie (minimaal 13 wedstrijden), beker, play-offs en oefenwedstrijden.

Wedstrijdkaarten

Volwassenen: € 6,= (incl. € 1,= servicetoeslag)
Jeugd (12 t/m 16 jaar): € 4,= (incl. € 1,= servicetoeslag)
De wedstrijdkaarten geven uitsluitend toegang tot de op de E-ticket vermelde wedstrijd.